Kategóriák




Mutasd az összes cikket...

Matracválasztás

18 éve működő Cégünk gyárt és gyártat bútorokat, illetve forgalmaz is.

A Nemesfa Bútornál – együttműködő Partnereinknek választott Cégekkel egyetemben – alapkövetelményként támasztjuk a megbízató, minőségi termékek gyártását, illetve fontos követelmény az értékállóság és a garanciális feltételek is! Mióta ágykeretek szerepelnek termékpalettánkon azóta a matracokat is ajánlunk hozzá. A Biotextima az egyetlen, akinek magas minőségű termékeit biztonsággal ajánljuk vásárlóink felé.

Forrás: https://bio-textima.hu/minosegbiztositas-es-tanusitvanyok/

 

Bio-Textima Hálószoba Manufaktúrával való együttműködésünkkel tudjuk biztosítani, hogy a 90 cm-es matracoktól a 180 cm-es matracokon át az egészségügyi problémákkal bíró, felső légúti allergiás érdeklődőink, vásárlóink legkülönbözőbb igényeket is kitudjuk szolgálni.

Az ágykereteink megfelelő – standard nagyságú – fekvőfelületet biztosítanak a matrac részére.

"Futon ágy" megnevezés tulajdonképpen a megnevezése annak a klasszikus hálószoba bútornak, amely Japánból indult hódító útjára:

  • fekvőfelület
  • körülötte elhelyezkedő fa ágykeretet jelent

Hálószobabútor webáruházunkban főként ezt a megoldást kínáljuk, de a gázrugós ágy is megoldható:
Tekintse meg ágykeret kínálatunkat!

1.1. Róma gázrugós ágy

Futon ágykereteink

  • borovi fenyő ágykereteink egyre inkább kiszorultak termék kínálatunkból, mivel puhafáról van szó, de a mechanikai sérülésekre igen érzékeny alapanyag a bútor készítés szempontjából. 1 év garanciát vállalunk termékeinkre, de sokszor talasztaljuk, hogy visszatérő vásárlóink 15 év után keresnek újra bútort nálunk, mert bútoraink állják az idő próbáját is... Tölgyfa bútorból, bükk alapanyagból, de dióból, fekete dióból is készítünk időtálló bútort
  • barokk hálószoba bútor- ként is ismerős lehet, de stíl bútorként is ismerté vált termékeink ágykeretei új bútorok, hiszen gyárunkban szériagyártással készülnek, de stílusjegyeiben az elegancia, a válogatott alapanyagok melegsége köszön vissza
  • design hálószoba bútor, a legújabb termékpalettánkon Róma termékcsalád a minimál design szerelmeink nyújt megoldást a stílus és minőségi diófából készült bútor igényükre

Ágykereteink

Standard felületet ölelnek körbe. Ez

  • 90 cm
  • 140 cm
  • 160 cm
  • 180 cm –es nagyság,

amelybe ajánljuk általunk forgalmazott Biotextima matracokat.

1.2. Roma futon ágykeret

Matrac egyet jelent sok vásárlónk számára a pihentető alvással

1.3. Monalisa ágykeret

1.4. Viktória ágykeret

Sokan küszködünk egészségügyi kihívásokkal legyen szó a légzés, az allergia vagy hát – gerinc problémákról. Ilyen igényeknél fokozott körültekintés szükséges az alapanyagokkal és fekvőfelülettel szemben.

1.5. Bükk ágykeret ágyráccsal

Matractartó szerkezetek és ágyrácsok

Halszálkára emlékeztető, széthúzató ágyrácsot bükk ágykereteinkhez adunk – benne van az árban.

Matractartó szerkezeteket – külön vásárolható – a tölgy, diófa bútor, fekete diófából készült ágykereteinkhez javasoljuk.

Masszívabb kivitelű szerkezet külön lábakon áll a sarkokon, így biztosítja, hogy bármilyen súlyú matrac és személy, személyek súlyát stabilan megtartja.

Bemutatótermeinkben:

  • 4030 Debrecen, Vágóhíd u. 3 Major Bútor
  • 4400 Nyíregyháza, Orosi u.1. alatti bemutatótermeinkben

megtekinthetőek. 


Matracaink

Mit kínálunk, tudunk biztosítani, vállalni matracainkkal?

Személyre szabott megoldások:

Súly, gerincproblémák módosítják fekvési szokásokat. Megváltozik mi a kényelmes…

Allerigiák megzavarhatják alvásunkat, épp azt a részét a napnak, amely feltöltődésre, pihenésre szolgálna.

  • „Alvásklíma” – Bizonyos matracaink ellátottak nedvesség és hőszabályzó huzattal. Matrac átszellőztetése még mindig fontos és szükséges. Matracaink külső része lezippzároható, mosható.
  • „Allergének ellen” – Javasoljuk olyan huzatok, megoldások választását,amelyek nem kedveznek a házi poratka elszaporodásának.
  • Megoldás a vastagabb kókuszréteg választása,amely nem csak tartast és keménységet ad a matracnak, de az éjszakai izzadás során lefelé szivárogó verítéket is magába zárja és közönbösíti. 
„Biokomfort” VitalWOOD termékcsalád fém – és elektroszmog mentes megoldás, amely fából készített spirális rugóival forradalmi újítás a matracgyártásban.

1.6. VitalWOOD Biospring Royal

Hideghab matracaink teljes palettájából egy-egy termékeket kiemelve:

1.7. Hideghab matrac

Anti allergén, jól szellőző ERGOlatex, vékony kókusz réteg ,illetve Biogreen hideghab, amelyet fedőréteggel – akár, ezüst szálas vagy növényi olajos - zárhatunk.

Memoryfoamos matrac

1.8. Memory foam matrac

Memory foam páratlan testbefogadó, testkövető tulajdonság teszi igazán kényelmessé ezeket a matracokat – közepesen kemény fekvőkomforttal.

Táskarugós matracok – másként mint, ahogy megszokott:

1.9. Táskarugós matrac

Azoknak a rugós kanapéknak (sezlon) a képe még sokunk számára a fekvés legrosszabb alternatíváját jelenti. Szerencsére ez a megoldás újraértelmezésre lelt a matracgyártásban, megfelelő felső és alsó vastag rétegekkel, védőréteggel körülölelve. A Variomfeel4M 7 zónás táskarugóit tartó, védőszereppel fog közre memoryfoamos réteg – ezzel egyedi fekvés élményt nyújt.

Bemutatótermeinkben, megtekinthető matracmintáink, amelyet testközelben tapasztalhatunk meg.

  • 4030 Debrecen, Vágóhíd u. 3.
  • 4400 Nyíregyháza, Orosi u. 1.

www.nemesfabutor.hu