Kategóriák




Mutasd az összes cikket...

A klasszikus virágos, bohém vintage

Lakberendezési ötletek


Lakberendezési trendekben egyszerre van jelen nagyon sok irányzat, a modern, a minimál, a retró, a loft, az art deco, és a high tech, bohém vintage, provance levendulái..

Mégis a klasszikus stílus az, ami az otthonosság igazi jellemzőit hordozza, ami megunhatatlan és örök, és ezért mégis annyira mai is.

A klasszikus stílbútoraink virágmintás kárpitjai összhangot teremtenek, lágy pasztell színek, vagy a Pantone 2021.a világos nap sárga és a Nyugtató szürkét kitűnően kiegészítik.

Függetlenül attól, hogy milyen stílusú az otthonunk, valamennyi lakberendezési stílushoz kiválóan passzolnak a virágminták.

Könnyedén alkalmazkodnak a stílusokhoz, a belterekhez, és rendkívül dekoratívak.

A virágos kárpitok színt, élénkséget visznek a térbe, és a bútorokat könnyeddé, barátságossá teszik.


Szép példája ennek a virágos kárpitozású Medalion garnitúra, ahol a klasszikus stílusú bútort a modernizált virágminta teszi maivá úgy, hogy a klasszikus stílusra jellemző jegyek, mint elegancia  és nemesség megmaradnak, hangulatában pedig vidám nyugalmat áraszt.

Válasszon dekoratív, virágmintás kárpitjaink közül, de ha mégsem talál megfelelőt saját kárpitjaink között, hozott bútorszövettel is elkészítjük kárpitozott bútorát.

  • medalion0810 resize
  • anna szek 1180 20181125133745 614 614 s

Különösen jól kiegészíti ezt a Tihanyi Levendula színe, illata a Western és Noah bútorcsaládunkat, amely ágyának háttámlája kárpitozott.


Ezt a kárpit színt az Anna széken láthatjuk. Figyeljék csak meg, milyen harmonikusan illeszkedik a levendula színe a lábakon található sárgás-aranyos díszítéshez.

Szín és formaválasztását szakértelmünkkel segítjük, akár otthonában is.

Bútorainkat országosan házhoz szállítjuk, amennyiben igény van rá.