Kategóriák




Mutasd az összes cikket...

Debreceni új ( Debrecen, Vágóhíd u. 3.) bemutatótermünkben szélesebb választékkal és újdonságokkal várjuk kedves vásárlóinkat!

A kizárólag Debrecen-i bemutatótermünkben megtekinthető új bútordarabjaink, a tőlünk megszokott magas minőségű tömör fa, prémium kategóriás bútorok, asztalok és székek, a modern lakberendezési irányzat képviselői.



A modern bútorok kedvelt alapanyaga a tölgyfa, mert előkelő és elegáns megjelenésű.

Ennek képviselői a tömör-fa frontokkal készülő modern asztalaink, melyek stabil és jó használhatóságú bútordarabok, az elegáns, és látványos vonalvezetésű, gazdagon kárpitozott székekkel.


Közös jellemzőjük, hogy a faanyaguknak és kidolgozásuknak köszönhetően képviselni tudják a könnyed nemességet, az egyszerű, tökéletesre hangolt eleganciával vegyítve. Így a tömör-fa asztalok tartósak, mutatósak és nem utolsó sorban sokféle funkciónak megfeleltethetőek, és jól használhatóak.

A robusztus, egyszerű vonalvezetésű asztalok, a modern otthon, kötetlen, praktikus, laza légkörét képesek megteremteni.

A lakberendezési trendek kedvenc iránya keveredik bennük a klasszikus elemekkel, a gazdag kárpitozással, ennek köszönhetően a kényelem és funkcionalitás tökéletes elegyei, a modern stílusos, meleg otthon kötelező alkotóelemei.

Ezek a bútordarabok nem pusztán használati tárgyak, hanem ékességei, díszei egy-egy szépen berendezett, hangulatos otthonnak.

Ha stílusos, modern, meleg otthonra vágyik, válassza a Major-Bútor új, tölgyfából készült étkező bútor összeállításait.

Címkék : bemutatóterem