Kategóriák




Mutasd az összes cikket...

Melyiket szeressem?

Lakberendezési magazinokat olvasva, kiállításokon, honlapokat böngészve a választék bőségét látva sokszor érezhetjük magunkat elveszettnek. Egy- egy ízlésesen, jó kitalálva berendezett enteriőr megkapó.

Sokszor az életérzés, ami kapunk azt szeretnénk az otthonunkban látni….

Ha inspirációkat szeretnénk kapni, az internet gazdag tárháza ámulatbaejtő.

Néhány gondolat segít, a lakberendezésbe átültetni az megálmodott, elképzeléseket…

  • a külső környezetbe illő, lakás, ház megjelenése között jó, ha megtaláljuk az összhangot. (Városcentrum és loft stílus??)
  • Jó, ha a saját életritmusunkkal, szokásainkkal, hobbinkkal, családi modellünkkel is jól működjön a lakás belső megjelenése.  (Cégünk számtalan lehetőséget kínál a kárpitválasztásra, amelyek között a kisgyermekes családok, de akár az Minimál design kedvelői megtalálhatják számukra legmegfelelőbbet, de társasházi lakásokba, családi házakba illőt megtalálja nálunk)
  • „Sokféle képpen lehet lakni, de érdemes jól lakni”
  • Fontos kérdés!   „Mennyi időre választom a bútoromat?

Cégünk – a Major Bútor – az időtálló minőség mellett tette le a voksát.. A bútoraink alapanyagai kezelt fából, minőségi alapanyagokkal készülnek.

Ez egy választás!


Széles termékpalettánkban a stílbútorok képezik a legnagyobb vonalat, de a minimál designhoz tartozó bútorok is egyre szélesebb skálán jelennek meg kínálatunkban. A rusztikus, megbízható étkezők, tálalók, bükk ágykeretek és minőségi matracok, amelyek érdeklik? Termékeink között megtalálja őket.


Amennyiben segítségre lenne szüksége, lakberendezésben jártas kollégáink segítenek Önnek.



Major Gabriella - Lakberendező