Ön sem szeret idegenektől vásárolni?

Mi is szeretjük, ha ismernek minket a vevőink, és mi is ismerjük az Ő problémáikat, kívánságaikat.


Miért vagyunk mi a bútor-piacon? Miben és hogyan tudunk Önnek leginkább segíteni, hasznára lenni?

Néhány mondatban bemutatkoznánk...

Miért érdemes benéznie hozzánk?

Avagy filozófiánk, célkitűzésünk.

Minőségre, Állandóságra vágyik a rohanó világban?
Szeretné, ha otthonában természetes fa alapanyagú, értékálló bútorok vennék körül?


Cégünk bútorkínálatában ilyen bútorokkal találkozhat!

2001. évtől vagyunk jelen a hazai bútorpiacon, látjuk/ ismerjük a trendeket, és a kínálatot. Tapasztalatunk szerint kétféle bútorgyártó vagy forgalmazó céggel találkozhattak a vevők.

  • Felgyorsult fogyasztói igényeket kiszolgáló, olcsó, rövid élettartalmú bútorokat kínáló cégek kínálatából választhattak.
  • Egyéb olyan cégek termékeiből, akik a természetes alapanyagú bútorokat, a hazai fogyasztók többsége által elérhetetlen áron kínálják.

Mi ebben a környezetben akartunk alternatívát kínálni a vásárlóknak.

2001-ben elköteleztük magunkat a minőségi, fa alapanyagú, tradicionális, erdélyi mesterek által előállított bútorok forgalmazása mellett.
Azóta változatlanul az erdélyi fa, minőségi bútorok terjesztése a célunk, és mára sikerült az egész országot behálózó bemutatóterem láncot kiépítenünk, ahol elérhető áron kínáljuk hosszú élettartalmú, fa bútorainkat.

Az elmúlt évek tapasztalatával, profi lakberendezőkkel várjuk Önöket az ország több pontján található bemutatótermeinkben, illetve viszonteladóinknál, ahol személyesen is megtekinthetik bútorkínálatunkat.

Minőség, Állandóság, a moderntől a klasszikuson át az egyedi bútor darabokig, akár a teljes lakás, otthon berendezéséhez, mindezt megtalálja cégünknél, a Major-Bútornál.

 

Gyönyörűen berendezett otthont szeretne?

A nemesfabútor.hu webáruház a klasszikus, tradicionális és letisztult vonalvezetésű fa bútorok lelőhelye

Csak a legnagyobb igényességgel készült, természetes fa alapanyagú erdélyi bútorokat forgalmazzuk, azokat melyeket mi is szívesen látunk az otthonunkban.

A letisztultabb, modern vonalvezetésű fa alapanyagú berendezéstől kezdve a kevéssé vagy díszesen faragott, intarziás bútorokig széles választékot kínálunk, hogy Ön biztosan megtalálja az adott lakótérbe illőt.

A teljes enteriőrt egy stílusból rendezné be?

Nem probléma! Termékkínálatunkban talál olyan bútorcsaládokat is, melyek különböző elemeivel az egész ház otthonossá varázsolható, egy stílusban, mintában, színben.

Mit várhat el tőlünk?

Küldetésünk van a bútorpiacon

Cégünk bútortermékei azonosíthatóak a kiváló minőséggel, az érték- és időtállósággal.

Kereskedőként a cégfilozófiánk egyértelmű:

  • Elkötelezettség - kizárólag természetes fa alapanyagú bútorokat forgalmazunk
  • Eredetiség és tradíció-tisztelet - az erdélyi fafaragó mesterek örökségéhez hűen készült bútorokat talál nálunk
  • Prémium minőség - nem kötöttünk kompromisszumot a fogyasztói társadalom diktálta elértéktelenedéssel
  • Hitelesség - már több, mint 15 éves gyártói és kereskedői tapasztalattal rendelkezünk
  • Közvetlen és barátságos üzletpolitika - a vevőink és üzleti partnereink érdekeit is szem előtt tartva , mindkét fél számára előnyös megoldásra törekszünk

Mindezek mellett rövid határidővel dolgozunk, a nem raktárkészletről vásárolt bútorok esetében is igyekszünk minél gyorsabban elkészíttetni a bútort. A bútoraink szállítási határideje az alapanyagtól és színtől függően 15-20 munkanap.

 

Hol találkozhat a bútorainkkal?

Ki segít a bútorválasztásban?

Jöjjön el bemutatótermeinkbe, melyek az ország több nagyvárosában megtalálhatóak, és számuk folyamatosan bővül. Ott bútoraink nagy részét megtekintheti, kipróbálhatja, tüzetesebben is szemügyre veheti.

A bemutatótermekben lakberendező kollégák szívesen segítenek a megfelelő bútor/bútorcsalád kiválasztásában, lakberendezési tanácsokkal, ötletekkel látják el vásárlóinkat.

Annak érdekében, hogy bútorai valóban egyéniek legyenek és tükrözzék az Ön személyiségét, szükség van a megfelelő, otthonához, stílusához, esetleg meglévő berendezéseihez és főképp a megvásárolt bútorához illeszkedő kárpitra is.

A kárpitok különböző tulajdonságainak megismerésében kérjek munkatársunk segítségét.


Bemutatótermeinken túl bútoraink megtalálhatóak az ország számos pontján, Szeged, Kecskemét, Dunaföldvár, Szombathely, Budapest, Szekszárd, Veszprém, Nagykáta, Kistarcsa, és Szolnok ismertebb bútoráruházaiban.

Bútoraink megtalálhatóak magánházakban, középületekben, hazai és külföldi szállodákban, kastélyszállókban, panziókban, rendezvénytermekben és éttermekben, mert a kiváló minőségű fa bútoraink, mindenhol tökéletessé teszik az enteriőrt.

Egy térnek, lakásnak, otthonnak a bútor ad értelmet, bútorainkkal hosszú időre teljessé teheti életét!
 

Garantáljuk a minőséget!

Fa minőségi és szavatossági garancia

Ön tudja, mi a legnagyobb probléma, amely tömörfából készült bútorok esetén jelentkezhet?

Az, hogy a bútor elkészítése során nem volt eléggé kiszáradva a faanyag, amelyből a bútor készült, így az már elkészült bútordarab állapotában is tovább szárad.

Ennek pedig legnagyobb és legfeltűnőbb problémája, hogy a fa megreped.

A Nemesfa webáruházból rendelt bútorokkal ilyen nem fordulhat elő! Mi első lépésként már a fa minőségét garantáljuk!