Garancia

Hogyan lehet biztos abban, hogy a termék megfelelő minőségű? Mit tehet, ha problémát észlel?

Termékeinket a Magyarországon érvényben lévő jótállásra vonatkozó szabályoknak megfelelően értékesítjük.

A szabályozásnak megfelelően a termék értékétől függően változik a garancia is, az értékhatárok és a garancia hossza a következőképpen alakulnak:

  • 100 000 ft értékhatárig a garancia: 1 év
  • 100000 ft és 250 000 ft közötti értékig a garancia: 2 év
  • 250 000 ft felett: 3 év a garancia

 Bizonyos esetekben ettől hosszabb jótállási időt biztosítunk. Minden vásárlásnál nyugtát, vagy számlát és jótállási jegyet állítunk ki.

Jótállási igény az alább felsorolt iratok együttes bemutatásával érvényesíthető a 4400 Nyíregyháza Orosi út 1. sz. alatti üzletünkben, nyitvatartási időben:
 

  • A termék teljes gyári csomagolása minden gyári kiegészítővel
  • Eredeti nyugta vagy számla egy példánya
  • A cégünk által kiállított jótállási jegy
  • A termékhez gyárilag mellékelt GYÁRI GARANCIA JEGY

Ezek részleges vagy teljes hiánya esetén nem tudjuk jótállási igényedet elfogadni!
Elveszített jótállási jegyet és gyári garancia jegyet nem áll módunkban pótolni!

A garanciális problémával cégünknek behozott termékeket továbbítjuk a cégünknek garanciális hátteret biztosító vonatkozó beszállítónkhoz, aki intézkedik ezek mielőbbi javíttatásáról a vonatkozó jogszabályok betartása mellett. A garanciális javítások, átvizsgálások átfutási ideje jellemzően 4-6 hét, de a szervizek fenntartják a jogot arra, hogy ez az időtartam indokolt esetben hosszabb is lehet.

A vásárlástól való elállási jog a "Távollevők között kötött szerződésekről" szóló, Magyarországon jelenleg érvényben lévő, kormányrendelet szabályozásainak megfelelően érvényesíthető.

Kérdés, reklamáció, vagy jótállási igényének érvényesítéséhez vegye fel a kapcsolatot közvetlenül cégünkkel elérhetőségeink egyikén. Kérjük a jótállási jegyen leírt jótállásra vonatkozó ügyintézés menetét szigorúan betartani, mivel attól eltérő magatartás a jótállás elvesztését jelenti.

Minden bútorunkra 1 év garanciát vállalunk!

A bútor kiszállításakor, azaz az átadás-átvétel alkalmával a vevőt megkérjük ellenőrizze le a bútort, így a későbbiekben nem merülhet fel probléma.

A garancia NEM vonatkozik a zárszerkezetekre, kulcsokra, üvegre és szövetekre, hiszen azok a használatból eredően sérülhetnek, amit ellenőrizni utólag nem tudunk.

Fa minőség és szavatossági garancia

A bútoraink olyan minőségi faanyagokból készülnek, melyek nedvességtartalma már a bútorgyártásra alkalmassá teszi azokat - vagyis megfelelően kiszáradtak - így a fa további száradásából eredő probléma nem merülhet fel!